Retourvoorwaarden

Je hebt 14 dagen bedenktijd nadat je het product hebt ontvangen. Een artikel kan retour worden gestuurd middels het retourformulier. Het aankoopbedrag inclusief verzendkosten wordt binnen 14 dagen terug gestort op je rekening. De verzendkosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

Een artikel kan alleen retour als deze in originele staat verkeert inclusief originele verpakking en het artikel ongedragen is (alleen binnen passen is toegestaan).

Levering

Producten die gepreorderd zijn hebben een leveringstermijn van minimaal 4 weken. Wij verzenden onze producten met PostNL en je ontvangt via e-mail je track & trace code zodra deze beschikbaar is. Indien de bezorging vertraging ondervindt of als een bestelling niet kan worden uitgevoerd, ontvang je hiervan uiterlijk 30 dagen nadat de bestelling is geplaatst bericht. Het kan zijn dat je bestelling niet kan worden uitgevoerd omdat er niet genoeg producten zijn gepreordered. In het geval dat wij het product niet aan je kunnen leveren wordt het hele bedrag teruggestort op uw rekening.

Annuleren

Je mag het product kosteloos annuleren binnen 14 dagen nadat de bestelling heeft plaatsgevonden. Je kunt een aankoop annuleren door een e-mail te sturen naar trendityourway@gmail.com met het order nummer.